Work in progress!


Nu är min skulptur äntligen klar! Jag urholkade den och fixade till det sista på den idag. Nu ska den torkas och brännas om en vecka så den är klar till utställningen! Alla bild-esteter ska ställa ut i kulturhuset om 2 veckor :) tyvärr så är vi de sista som får göra detta.. bild-estet försvinner när vi går ut!

Last night!


Jag!

Glasögonen var populära ;)


Albin och Anna!


Albin och August! Haha!


FINT!

Först hade vi förfest hemma hos mig (Jag, Anna, Albin och August) och sen drog vi vidare till en fest som en i 2an hade! Mycket trevligt, vad jag kommer ihåg ;)

Idag mår jag som jag förtjänar! 

Nystart!

Nu ska jag ta tag i mitt bloggande igen! PÅ RIKTIGT! hehe

Bowling!

Ikväll har jag bowlat med Jossan, Jennie, Sune, Sebbe och Matte. Det var jätte trevligt och jag vann! LIKE A BAAAOWS ;) Efter att vi bowlat stack vi till donken för vinnaren skulle bli bjuden på glass men sen kom jag på att de har inte mjölkfri glass där och jag är ju laktosintolerant.. Så jag köpte något i matväg att käka istället :)

 

New in!

Jag va en snabb runda på stan efter skolan med Johanna :)
Köpte 2 par ögonfransar och ett nytt rött läppstift! Tappade bort det andra när jag va ute i Helsingborg för några helger sen.. Det är inte samma nyans som jag brukar ha, detta är lite mörkare! Passar bra nu när de är höst :)
Jag köpte även ett nytt headset! 40 kr på Tiger, YEEAH!  

Panpizza och te!


 Sitter i soffan, äter panpizza och tittar på Merlin! 
Jag mådde mår inte så bra och jag sov jätte dåligt inatt så jag tog beslutet att stanna hemma, jag ska passa på och plugga lite, städa och bara vila ut mig. Jag måste verkligen städa, mitt rum ser ut som ett bombnedslag!!

Idag ska vi boka resan till Budapest. Jag Emil Ragnar och Jonas ev ( Lex och Tyss ) ska på en house festival där. Bonusz heter den! Vi åker den 11e och kommer hem den 15e! Dock är bara festivalen en dag men vi tänkte vi kunde hitta på lite andra saker när vi väl är där nere! Det finns as grymma ute bad, det är ca 35-40 grader i vattnet och man kan  bada även om de är vinter, det kommer va ungefär 13 grader ute när vi är där. Vi kommer förmodligen dra på andra natt klubbar också :)


http://www.bonuszfesztival.hu/2012/index.php <— länk till Bonusz hemsida :)